Agenda

Koffie & Kaart!


Ben jij creatief? Lijkt het je gezellig om samen met anderen creatief bezig te zijn of wil je graag kennis maken met de prachtige producten van Stampin' Up? Op de volgende data houd ik binnenkort op donderdag- of woensdagochtend een Koffie & Kaart ochtend (in Albergen). Onder het genot van een kop koffie of thee met iets lekkers maken we deze ochtend een leuke kaart, hiervoor stel ik alle materialen ter beschikking. Het maakt daarbij niet uit of je dit nog nooit gedaan hebt of dat je heel ervaren bent. Kosten zijn € 3.50, graag opgave vooraf! Een Koffie & Kaart ochtend start om 9.30 uur en eindigt ongeveer rond 11.30 uur
  • 17 mei
  • 31 mei
  • 14 juni
  • 28 juniWorkshops

Wil jij een keer mee doen met een workshop? Deze worden bij mij thuis gegeven in Albergen op een avond in een klein gezelschap, maar is iets uitgebreider dan een Koffie & Kaart ochtend. Hiervoor maakt het niet uit of je ervaren bent of beginnend. Natuurlijk onder het genot van een kop koffie of thee en iets lekkers, alle materialen worden door Stampin with Liz Design ter beschikking gesteld.Dragonfly Dreams Workshop
maandag 22 mei 20.00 - 22.00 uur
We gaan deze avond 2 kaarten en een note blok stempelen met de prachtige stempelset Dragonfly Dreams! Kosten zijn € 12.50, opgave vooraf!
Wood Words Workshop
dinsdag 6 juni 20.00 - 22.00 uur
We gaan deze avond werken met een aantal nieuwe Stampin' Up producten! We maken een prachtige kaart en een klein kratje met mini kaarten er in. Mocht jij nog geen nieuwe catalogus van mij hebben ontvangen, dan krijg je die natuurlijk deze avond van mij mee! Kosten zijn € 10, opgave vooraf!


Kun jij niet op bovenstaande data of wil je graag dat ik op locatie kom? Alles is in overleg mogelijk, laat het mij dan weten! Vanaf 2 personen is het mogelijk om een workshop of Koffie & Kaart ochtend op een andere datum af te spreken.

Af en toe hoor krijg ik te horen dat mensen soms zich niet op durven geven omdat ze zich verplicht voelen om vervolgens iets bij Stampin' Up te moeten bestellen wanneer je een workshop of een koffie & kaart ochtend bij wilt wonen. Natuurlijk kan dat en help ik je met alle liefde verder, maar dat is zeker geen verplichting! Ook wanneer je alleen wilt komen voor de gezelligheid of juist eens gebruik wilt maken van de producten van Stampin' Up zonder dat je deze zelf wilt kopen, ben je van harte welkom!


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen