Workshops


Ben jij creatief en vind je het leuk om samen met anderen creatief bezig te zijn? Wil jij graag eens kennis maken met de prachtige (nieuwste) Stampin' Up! producten? Kom dan eens een workshop bij wonen bij Stampin with Liz Design! Workshops vinden bij mij thuis plaats (Albergen). Een workshop is voor iedereen, het geeft niet of je nog onervaren bent, of al gevorderd. Er is plaats voor 5 personen, ik stel natuurlijk alle benodigde materialen ter beschikking. Natuurlijk is er tijdens een workshop ook de gelegenheid om een bestelling te plaatsen, maar dit is zeker geen verplichting indien je een workshop wilt volgen! Gezelligheid en creativiteit staat voorop! Ik help je graag, zodat je met leuke projecten na afloop naar huis gaat!

Op de volgende data staan er workshops gepland. Kosten voor een workshop zijn € 10,00 per persoon, we maken meestal 3 kaarten in verschillende stijlen/technieken of 1 of 2 kaarten en een kadoverpakking en duurt ongeveer 2 uur. Wil jij liever een andere data dan hieronder aangegeven? Laat het mij dan weten! In het weekeind of op vrijdagavond is er geen mogelijkheid tot het volgen van een workshop.

- Binnenkort volgt er nieuwe data! - 

Opgave graag vooraf! 

Indien je tijdens een workshop een bestelling plaats van € 60 of meer, krijg je € 10 korting op je workshop. Bestel je voor € 30 of meer, ontvang je € 5 korting op je workshop.(geld niet voor een workshop incl stempelset waarbij je al korting krijgt op de totaalprijs indien).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten